Referencer

”Når man lever et krævende liv med mange jern i ilden og mange pligter, kan det være svært at holde kroppen optimalt ved lige. Jeg har gennem tiden modtaget mange forskellige behandlinger, og oftest føles det som en lise for krop og sjæl. Jeg har fået behandling af Cath i perioder gennem 3 år.


Hos Cath får jeg følelsen af at komme hjem. Jeg oplever, at Cath giver en meget dyb og kompetent behandling, og gang på gang bliver jeg overrasket over hendes indføling. Cath har en meget stærk fornemmelse for hvad der rører sig i kroppen, og efter behandlingen taler vi om, hvad der skete og hvor i kroppen, der var energi eller manglede energi. Hos Cath får jeg en god sparring omkring kroppens og psykens tilstand, og jeg er imponeret over hendes evne til at ramme plet omkring min aktuelle tilstand! Dagen efter en behandling hos Cath er jeg ofte lidt vingeskudt. Der finder en kraftig udrensning sted, men i dagene herefter oplever jeg fornyet energi og velvære.


Jeg kan på det varmeste anbefale Cath, hvis du trænger til en dyb og særdeles kompetent behandling. Det er ganske simpelt skønt at dykke ned i et terapeutisk rum af afspænding og healing for både krop og sjæl!

Jeg oplever Cath som en meget seriøs og kompetent zoneterapeut med en dyb indsigt i sit fag. Det , at hun samtidig er et kærligt og humoristisk menneske bidrager blot til den skønne oplevelse …. – men prøv selv!”

Hans Lybecker Larsen, Vejleder, bor på Nørrebro.
"Det var tredimensionelt. Den enhed i og med mig, du altid formår at skabe, er så vild! Jeg har altid mærket, dit nærvær, det er bare meget dybere nu. Jeg følte mig så omsluttet og rolig. Som et barn, svøbt i varme. Jeg kom virkelig ud af mit hoved. Mærker det også stadig i mine arme, og ben.

Det, du kan, og den ro og det nærvær, du har, og giver mig, er så vildt. Du kan godt skrive dig bag øret, at i dag var som at få masseret min sjæl".

"Jeg kan varmt anbefale zoneterapi og healing hos Cath. Hun har virkelig (varme) magiske hænder, og store evner i at formidle energi. I en travl hverdag er det dejligt at komme hos Cath, og blive beriget med energi. Efter endt session er jeg altid så dejligt afslappet og grounded. Det er en skøn oplevelse :0)"

Kenneth Ibsen, København"Oplevelsen af min første zoneterapibehandling hos Cath

Jeg oplevede rolige og omsorgsfulde bevægelser, dybdegående tryk samt mere vedholdende men lette tryk, som nærmest først mærkedes i det de slappedes.

Der var en god vekslen mellem hver enkelt fod, så der ikke var for langt imellem, men så der både var tid nok ved den "aktive" fod samt pause nok til den "hvilende".

Under behandlingen var der dejlig og afslappende baggrundsmusik samt et glas vand efterfølgende, og hele behandlingen virkede yderst proffessionel.

For omkring 15 år siden fik jeg zoneterapi jævnligt, men har ikke fået det siden, så at være til zoneterapibehandling hos Cath var for min fødder som at komme hjem. Jeg er selv uddannet massør og er den vej vant til at massere og få masseret fødder, men kunne alligevel tydeligt mærke forskellen mellem massage og zoneterapi - netop arbejdet med zoner (medianbaner) var meget behageligt og velkendt.

Jeg vil varmt anbefale andre at få zoneterapi af Cath."

Vh Anja Sørensen"."Jeg, mine børn på 5 og 7 år og min mand, har fået flere behandlinger af Cath. Lige snart Cath gået i gang, er der ingen tvivl om, at her har vi at gøre med en behandler, som ved hvad hun gør og rammer plet.

Caths blide hænder, store nærvær, indlevelse og forståelse er fuldstændig unik og ikke noget jeg har mødt i andre behandlere i den store grad, som Cath besidder.

Jeg har anbefalet Cath til flere og vil gøre det igen og igen og glæder mig stort til, at jeg igen snart skal i hendes dygtige blide hænder.

Store anbefalinger herfra!"

Lisel Vad Olsson

Serenity for Life teacher, Reikimester og meditationslærer, Dragør.“Som førstegangsbesøgende hos en zoneterapeut var jeg lidt skeptisk overfor konceptet, for hvordan skulle nogle tryk under fødderne kunne hjælpe på en øm og træt gravid krop. Cath satte mig ind i zoneterapiens verden, inden vi gik igang og gjorde herefter alle mine fordomme til skamme, for min krop føltes så rar bagefter og mit energiniveau var helt i top - det var en skøn følelse!

Med omsorgsfulde tryk arbejdede Cath sig “gennem min gravide krop”, det var fantastisk.

Jeg følte mig velorienteret og tryg gennem hele sessionen (og faldt sågar i søvn, hvilket et langt udenfor min comfortzone). Cath er meget kompetent og dygtig til sit arbejde. De varmeste anbefalinger herfra!"

Julie Søgren Jensen