Formidling

I de senere år er har jeg oplevet en stigende interesse for min person, og mit virke.

På den baggrund er jeg nu begyndt at formidle min viden bredere ud, igennem avisartikler, interviews og foredrag.


Herudover har jeg været ansat som PR medarbejder og PA hos Nordic Academy of Ayurveda v. Maria Juhl (www.nordicayurveda.com) fra august 18 til november 19. Og fra 1/8 2019 ansat som PA hos Social Revelution mikrobryggeriet People Like Us (www.peoplelikeus.dk)Mit ønske er at inspirere dig til at tage pulsen på hvor du selv står i dit liv, og se på om nogle aspekter fortjener mere nærvær.

Dette ved at dele mn tilgang til de forestillinger som jeg selv, og min omverden har haft og har om min formåen, og derved cathapultere dig i en ny, horisontudvidende og hjerteåbnende retning.


Kontakt mig gerne for detaljer vedrørende eventuel booking af foredrag, skriv, mv.
Afviklede foredrag:
2017, på Den spirituelle dag og aftenskole:


"Muskler til succes - cirkusprinsessens balanceakt".

Menneske, behandler, danser, spastiker og forvandler Cath Borch Jensen, fortæller om sin vej til succes i livet. Fra kategoriseret spastiker til fri sjæl. Med behandleruddannelser, en danseforestilling og et autodidakt kommunikationsjob bag sig, kaster Cath sig med nysgerrighed på ærmet og hjertet forrest, ind i livet.

Hvad er forudsætningen og parametrene for succes?


Mennesket er ingen ø, og hvis vi er, bør den være frodig nok til, at kunne invitere andre på pina colada! Hvordan få vores frø til at spire og vokse? Hvordan balancere imellem handlen og væren, fokus og tillid, grænser og åbenhed? Hvordan transformere "nederlag" til erfaring, med eller uden spasticitet og kørestol?


Samme foredrag i september 2016, hos BPA-bereauet NT Falke.


Oktober 2015, i Augmentum - Center for velvære og personlig udvikling:

"At sætte (hjul-) spor".


Foto: Lise Zacho, Mia Safehaven og DR


Min passion for kommunikation blev vakt i en tidlig alder, hvor lysten til at undersøge, og lære om emner jeg ikke forstod, fyldte meget.


I løbet af min opvækst har mine egne og andres meningsdannelse og bevæggrunde fascineret mig.


At se hvordan disse kan ændres igennem integration af ny viden, er for mig drivkraften bag at dele mine faglige, såvel som personlige livserfaringer, sådan at du får mulighed for at opleve det, der resonerer i dig, i et nyt lys. Fra foredraget "Muligheder frem for begrænsninger" i BPA huset 2017