BehandlingMennesket består, som alt andet vi omgiver os med, af energi.For mig har det udsagn, altid været en bagvedligende og jordnær oplevelse, også længe før jeg uddannede mig til behandler. 

Denne energi har forskellig udtryk, alt efter dens svingningshastighed.


Som behandler bliver jeg til stadighed fascineret af de effekter der opnåes når energierne kommer i balance.

Effekter som jeg har mærket på egen krop, og som har hjulpet mig i de situationer hvor jeg selv har haft behov for at genfinde balancen.


Mit ønske er at du med behandlingen selv opnår en varig balance, der får dig til at mærke dine egne behov, og erkende din egen styrke.


Kontakt mig for tidsbestilling


Herunder kan du læse om de behandlinger jeg tilbyder, og hvordan jeg arbejder:

ZONETERAPI


Zoneterapien bygger på  grundstenene i Traditionel Kinesisk Medicin. 

Dine fødder indeholder zoner, der  via nerve-og energibaner (meridianer) er forbundet til og afspejler kroppens tilhørende organsystemer og muskulatur.


Med zoneterapien reetableres og forøges kroppens frie gennemstrømning af blodkredsløb, hormoner, nervesignaler og energi, og danner fundament for, at tilsvarende stivnede mentale og følelsesmæssige strukturer kan blødgøres og forløses ved hjælp af specifikke trykteknikker, primært på fødderne.


Medmindre akuttilstande kalder på opmærksomhed, lægger jeg ud med nogle frivillige og fortrolige journalspørgsmål, efterfulgt af en grundbehandling, hvor alle organismens organsystemer gennemarbejdes.


Første behandling inklusive samtale, varer ca. 75 minutter, og efterfølgende gange fra 20 til 45 minutter.


Zoneterapi er den mest benyttede alternative behandlingsform i Danmark.

Fotograf: Petruska Miehe-Renard

HEALING


Healing og energiarbejde har altid været en interesse og passion i mit liv. Healing har utroligt mange former og betegnelser, og kan derfor være omgæret af en vis forvirring.


Jeg har arbejdet professionelt med zoneterapi og healing i en del år og er RAB godkendt. Jeg har, siden 2011, den fire årige zoneterapeutuddannelse fra Gl. Kongevej Zoneterapi, Akupunktur og Massage Skole bag mig, og har derefter uddannet mig, først som reiki-healer-og mester v. behandler Lisel Vad Olsson, og nu som Aware Heart healer v. behandler og underviser Stine Brandt Larsen.


Ved en Aware Heart healing formidler jeg den universelle, kærlige livsenergi, der forbinder alt levende, til de steder i din organisme der har brug for at blive balanceret, forløst, lindret, udrenset og boostet.

Virkningen er meget individuel, da erfaringen viser at healingen virker der hvor behovet er størst ,og ikke altid hvor man forventer det.


En healingssession kan bestå af en helkropshealing, en chakrahealing eller en chakrarensning.


Healingen foregår enten ved at jeg lægger mine hænder på dig, eller ved at jeg udvider mit energifelt til også at omfatte dig.

En healing tager fra 40 til 70 minutter inklusive samtale.


FJERNHEALING


Er healing over afstand. En fjernhealing foregår, ligesom en fysisk healing kan gøre det hos mig ved, at jeg udvider mit energifelt til også at omfatte dig, og stiller ind på din tilstand.


Fælles for alle fremgangsmåder, er mit fokus på tilstedeværelse med dig.


Både healing og zoneterapi understøtter hinanden, og jeg tilbyder derfor også kombinationsbehandlinger.


Zoneterapi og healing er blandt andet velegnet til behandling af:


•Stresstilstande, mentale og fysiske, herunder ADHD og søvnproblemer

•Muskelsmerter-spændinger og skader

•Fordøjelsesproblemer

•Allergier

•Rygestop

•Vægtregulering

•Stofskifteubalancer

•Hormonelle tilstande, f.eks. menses-og klimakterie gener

•Graviditetsgener, børn, herunder kolik

•Gener forbundet med cancerbehandlingEventuelle reaktioner under og efter behandling, vil variere i karakter og styrke. Eksempelvis forøget og stabil appetit, temperatur, svedsekretion, afføring, dybere søvn samt smerte-og følelsesforløsning.


Til tider intensiveres en tilstand, såsom en følelse, allergi eller smerte, umiddelbart før den bedres. Dette sker oftest som et positivt signal om behandlingens effekt. Det kan føles overvældende, men er en forbigående reaktion.


OBS: Som behandler stiller jeg IKKE lægelig diagnose, og eventuelt medicinforbrug skal reguleres i samråd med egen læge.


Alle udvekslede oplysninger er fortrolige og omfattet af min tavshedspligt.

Udtalelser fra tidligere klienter:"Det var tredimensionelt. Den enhed i og med mig, du altid formår at skabe, er så vild!...."


"at være til zoneterapibehandling hos Cath var for min fødder som at komme hjem...."


"Cath giver en meget dyb og kompetent behandling, og gang på gang bliver jeg overrasket over hendes indføling...."


Læs mere her